list_banner

Kabar

Wong kudu ngetutake lan nindakake kabar safety kasebut nalika ngoperasikake slurry pumps

 

1. Pompa minangka jinis tekanan lan mesin transmisi, nalika nginstal, operasi lan ndandani sadurunge lan nginstal operasi lan wektu ndandani, kudu ngetutake langkah-langkah safety peraturan.

Mesin tambahan (kayata motor, instalasi sabuk drive, kopling, kothak kacepetan dhuwur, pangowahan kacepetan stepless lan liya-liyane) lan tundhuk karo langkah-langkah safety, nalika nginstal, operasi lan ndandani sadurunge Waca peraturan sing cocog.

2.Sampeyan kudu mriksa arah rotasi, sadurunge nginstal sabuk utawa kopling, amarga saka rotasi salah bakal nggawe pump ing operasi karusakan utawa karusakan saka bagean individu.

3.Tanpa ijin saka personel specialized, Ora bakal ngluwihi Advertisement asli saka kahanan operasi pump, digunakake bakal nyebabake peralatan utawa kacilakan pribadi.

4.Pump ora bisa ing alitter ngisor utawa titik kapasitas Zero utawa ing liyane bisa nimbulaké penguapan medium pumping ing kondisi operasi, digunakake bakal amarga meksa Tambah gedhe bakal kasil peralatan utawa kacilakan pribadi.

 5.Dibayar maneh utawa periode pumping, pump vakum internal kudu diisolasi, yen ora bisa utuh diisolasi, Bisa nggawe impeller "flywheel", digunakake nyebabake peralatan lan kacilakan pribadi.

Kabar

Kudu disiapake kanggo kalebu blumbang Cairan, pipe pump, klep, piranti kontrol, lan ing seri saka plans instalasi, supaya loading salah kanggo nggawa efek salabetipun.pompa lumpur


Wektu kirim: Sep-21-2022