list_banner

Kabar

Alasan lan Ukuran kanggo operasi miskin saka pump slurry

 

1. Ana hawa ing pompa utawa ing medium cair.

Langkah-langkah perawatan: Bukak katup padusan guide kanggo exhaust.

 2. Sirah nyedhot ora cukup.

Langkah-langkah perawatan: Tambah tekanan nyedhot lan bukak katup panuntun kanggo ngobong.

 3. Pipa stopkontak lan inlet diblokir.

Tindakan: Mbusak pamblokiran.

 4. Ana soko ing impeller.

Langkah-langkah perawatan: Priksa impeller lan copot.

 5. Viskositas cairan ngluwihi indeks desain.

Langkah-langkah perawatan: Priksa komposisi materi lan nangani.

 6. O- ring dipunagem.

Tumindak: Ndandani utawa ngganti bagean sing rusak.

 7. Kacepetan penggerak utama ora cukup.

Tindakan perawatan: Tambah kacepetan driver.

 

Pompa Ruite khusus kanggo ngasilake lan ngembangake pompa slurry sajrone pirang-pirang taun.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pitakon babagan pompa, olèh kontak karo kita kanthi bebas.

Whatsapp: +8619933139867

Email: rita@ruitepump.com


Wektu kirim: Sep-14-2022