list_banner

Kabar

 

 

 

Perusahaan sing peduli nyumbang kanggo ndhukung pendhidhikan, lan tumindak tanpa pamrih saka kebecikan anget kampus
Pendidikan katresnan ngirimake anget
Sumbangan kanggo mbantu mulang bebener
Shijiazhuang Ruite Pump Co., Ltd. melu aktif ing kegiatan sumbangan iki lan menehi katresnan kanggo nggawe kampus luwih apik

 

Perusahaan pompa Ruite utamane ngasilake pompa lumpur, pompa kerikil, pompa keruk, pompa pasir, pompa lumpur, lan pompa submersible.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan pompa slurry, hubungi kita kanthi bebas.

Email: rita@ruitepump.com

Whatsapp: +8619933139867

微信图片_20221009161501

微信图片_20221009161507


Wektu kirim: Oct-09-2022